Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Riku Niemi Orchestra Tangotentetti solistinaan Amadeus Lundberg

11.4.2019 @ 19:00 - 21:00

RNO – KOKO SUOMEN ORKESTERI

Riku Niemi Orchestra (RNO) on vuonna 2005 perustettu rytmimusiikin ammattiorkesteri. Sen 25-henkisen orkesterikokoonpanon muodostavat big band ja jousisoitinryhmä. RNO esiintyy myös solistiorkesteri- ja kamarikokoonpanoina.

Riku Niemi Orchestra konsertoi myös sellaisilla seuduilla, joille muut orkesterit eivät juuri ulota toimintaansa. Näin RNO pyrkii edistämään kulttuuripalvelujen alueellista tasa-arvoa. RNO:n monipuolinen ohjelmisto koostuu viihde- ja rytmimusiikin kotimaisten ja kansainvälisten klassikoiden lisäksi rohkeista poiminnoista musiikin eri tyylisuunnista. RNO myös tilaa teoksia kotimaisilta rytmimusiikin säveltäjiltä ja sovittajilta.

Riku Niemi Orchestra saa toimintaansa rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä sekä Helsingin kaupungilta.

Amadeus Lundberg esiintyi ensimmäisen kerran Riku Niemi Orchestran solistina keväällä 2011. Tangokuninkaan ja Suomen suosituimman viihdeorkesterin yhteistyö on sittemmin syventynyt.

Konsertissaan RNO:n kymmenhenkinen tangotentetti ja Amadeus Lundberg tarjoilevat viehättävän valikoiman perinteistä suomalaista tangoa sekä koti- ja ulkomaisia viihdemusiikin klassikoita. ”Olavi Virraksikin kutsutun Amadeuksen ääni ja tulkintataito pääsevät oikeuksiinsa RNO:n kaltaisen perinteisen viihdekokoonpanon kanssa”, Riku Niemi sanoo.

Konsertti kestää n. 2 tuntia sisältäen väliajan. Väliajalla koululaisten järjestämä kahvio sekä oRNO:n oheistuotemyynti.

Liput ennakkoon 25 €/hlö, ennakkomyynti alkaa Kuhmoisten kirjastolla ja sivistystoimistossa 1.2.2019.

Liput ovelta 28 €.

Tiedot

Päivämäärä:
11.4.2019
Aika:
19:00 - 21:00

Tapahtumapaikka

Koulukeskus
Länkipohjantie 64
Kuhmoinen, Suomi
+ Google Map